Na ovogodišnjem Novogradiškom glazbenom ljetu

Novosti / by sasa / 7 godina

Ekskluzivno doznajemo datum i kompletan repertoar Novogradiškog glazbenog ljeta 2017. koje počinje u četvrtak 17. kolovoza nastupom poznatog hip-hopera Ede Maajke. Prije njega nastupi će Rockeri, Barbara Dautović & Unimogs. Na ljetnoj pozornici također će se upriličiti program na kojem će nastupati “Ritam grada”.

U petak 18. kolovoza uživat ćemo u klapi Rišpet. Njima će prethodit TS “Lengeri”, TS “Legatto” i TS “Satir”. Grupa “Sing Sing” će zabavljati prisutne na ljetnoj pozornici.

A u subotu 19. kolovoza nastupa zvijezda ovogodišnjeg izdanja Novogradiškog glazbenog ljeta, SEVERINA.

Subotnja večer započet će sa tradicionalnim glazbenim showom “Djeca pjevaju hitove”, a poslije njih “Dominik & Co. Re:Tro Flava će obilježiti subotu na “Ljetnoj”.

Novogradiško ljeto i ove godine će biti obogaćeno i brojnim drugim sadržajima. Od 18. do 20. kolovoza od 9 do 22 sata svakog dana trajanja održavat će se Etno sajam, gastro ponude i suvenira.

U subotu 18. kolovoza u 19 sati domaći pivari predstavit će svoje proizvode.

Nedjelja 20. kolovoza, četvrti dan Novogradiškog glazbenog ljeta, tradicionalno je rezervirana za “Večer tradicije i folklora”. Nastupat će slijedeći izvođači i KUD-ovi – HKUU “Trenk” Nova Gradiška”, Udruga Matice umirovljenika Grada Nova Gradiška i Folklorni ansdambl mladih Nova Gradiška.

Program na ljetnoj pozornici započinje već 11. kolovoza s početkom u 21h Rock maratonom, dok će se idući dan održati “Fresh NG party”.

Voditelji ovogodišnjeg Novogradiškog glazbenog ljeta bit će, dobro nam znani, Frano Ridjan koji će voditi program u četvrtak, petak i subotu, dok će Silvijo Stilonović dirigirati programom u nedjelju.

Komentari

0 Komentari

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X